Over TravelPoort en SnowPoort


In 1991 ontstaan aan de keukentafel met als doel leuke reizen te organiseren voor familie en vrienden, is TravelPoort International inmiddels uitgegroeid tot dé Gambia-specialist. Anno 2016 is TravelPoort International niet alleen een van de oudste maar ook een van de weinige puur Nederlandse reisorganisaties van ons land.

Met tientallen enthousiaste medewerkers in Nederland en met meer dan 30 jaar ervaring en expertise op zak, werken wij elke dag weer enthousiast aan het maken van de mooiste reizen. Samen met onze klanten zoeken we steeds weer naar de beste deal.

Onafhankelijk van luchtvaartmaatschappijen, onafhankelijk van hotelketens en onafhankelijk van buitenlandse moeder- of zusterbedrijven, zijn wij in staat puur en alleen het beste voor u te kiezen. Klanttevredenheid is onze kracht en filosofie.

In 2016 vieren we ons 25 jarig bestaan. Maar meer dan een moment om even bij stil te staan kijken we liever vooruit. Letterlijk achter de schermen is hard gewerkt. Gebruikmakend van de modernste ontwikkelingen op technisch gebied breiden we ons aanbod uit met nieuwe bestemmingen en leuke thema-reizen met labels als eco, wellness, actief, boutique en individuele rondreizen. Vanaf 2016 bieden we, via onze zusterorganisatie SnowPoort, ook wintervakanties aan!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en alle nieuwe, leuke en spannende aanbiedingen!

TavelPoort International is een activiteit van International Leisure Group B.V. (kvk 63723522). 

TravelPoort International werkt voor u. 
Onafhankelijk en onvoorwaardelijk. Echt.